Flexodrukken

Flexodruk Expertise bij R.V.C. Industriële Verpakkingen B.V.

Onze geavanceerde drukmachines stellen ons in staat om tot 8 kleuren te drukken, waardoor we een breed scala aan visueel indrukwekkende bedrukkingen kunnen realiseren. Van eenvoudige ontwerpen tot complexe, full-color landschappen die tot leven komen – wij maken het mogelijk.

Onze Flexodruk Diensten

Wij bieden flexodruk oplossingen voor een diversiteit aan producten. Ontdek meer over onze diensten:

  • Folie voor de substraten markt:
    • Onze speciaal samengestelde folie, inkten en lak staan goed bekend in de markt.
  • Verzendzakken Bedrukken
  • Buisfolie Bedrukken
  • Krimpfolie Bedrukken
  • Automatenfolie Bedrukken
  • FFS Folie Bedrukken
  • Paperlike Bedrukken

Technologie en Expertise

Ons machinepark bestaat uit drie Windmöller & Hölscher drukmachines, bediend door vakkundig opgeleide flexodrukkers. We gebruiken de nieuwste cliché- en rastersleeves technologieën, gecombineerd met hoog gepigmenteerde inkten, om een superieure drukkwaliteit te garanderen. Onze trouwe en tevreden klantenkring, met drukwerk variërend van eenvoudige tot complexe en kleurrijke bedrukte folies, getuigt van onze consistente levering van topkwaliteit.

Snelle Service en Flexibiliteit

Onze flexibele werkwijze, korte supply chain, en sterke relaties met langdurige partners en leveranciers stellen ons in staat om snel te reageren op de behoeften van onze klanten. Dit resulteert in lage levertijden en een service die zich aanpast aan uw tijdschema.

Ons Toegewijde Team

Onze drukkerij wordt geleid door een team van ervaren drukkers, die elk project met de grootste zorg en aandacht behandelen. Hun jarenlange ervaring en toewijding garanderen dat elk project voldoet aan de hoogste standaarden.

Onze fabriek

Luchtzuivering
We lopen voorop in de industrie met een naverbrander die verontreinigde lucht zuivert, waardoor we schone lucht uitstoten.
Waterbesparing
Onze machines worden gekoeld met hemelwater via een gesloten systeem, wat voorkomt dat schadelijke stoffen worden verspreid.
regenwater gescheiden afgevoerd

Daarnaast wordt regenwater gescheiden afgevoerd en worden de door ons gebruikte reinigingsmiddelen (Etac) op een vakkundige en milieuvriendelijke manier gerecycled door Interchem.

Innovatief in Verpakken met Maatwerk Machines en Speciale Additieven

Met onze expertise in verpakkingsmachines bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke machines en processen van onze klanten. We bieden een verscheidenheid aan additieven om onze producten aan te passen aan uw specifieke vereisten. Dit omvat opties zoals anti-statisch, anti-block, en metaloceen, voor een optimale werking.

nieuws