Over Ons

Uw Partner in Flexibele Verpakkingsoplossingen

Uw expert in op maat gemaakte kunststof verpakkingsoplossingen

Sinds 1979 staan wij bekend om onze nuchtere Twentse aanpak, snelle respons en het vermogen om helder en efficiënt te communiceren, waardoor onze producten dagelijks hun weg vinden naar tevreden klanten in de Benelux en Duitsland.

Met onze uitgebreide ervaring en interne expertise bieden wij op maat gemaakte verpakkingsoplossingen aan een breed scala van bedrijven in de bouw-, industrie-, potgrond-, voedingsmiddelen- en retailsector, waarbij wij altijd maatwerk leveren om aan de unieke behoeften van elk bedrijf te voldoen, en kosten te kunnen besparen.

FLEXODRUKKEN – Bij RVC hebben wij onze eigen productiefaciliteiten en bieden wij de mogelijkheid tot bedrukking in tot wel 8 kleuren voor een breed scala flexibele verpakkingsproducten. Gecombineerd met een efficiënte distributie vanuit ons eigen magazijn en wagenpark, garanderen wij snelle levertijden van onze producten die aan uw eisen voldoen.

Bekijk video

flexibiliteit en voorraadbeheer zijn ESSENTIEEL in de dynamische wereld van verpakkingen

Daarom bieden wij ook de optie aan om producten specifiek voor onze klanten op voorraad te houden en levering met eigen materiaal, dit versterkt door onze eigen machines, garanderen we een korte levertijd. Een service die ons onderscheidt van de concurrentie.

Ook zetten we ons binnen de folie-industrie in voor verduurzaming, en bieden we een aanbod van gerecyclede foliën en oplossingen voor het recyclen van folieafval. Wij zetten ons in om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren en te verduurzamen.

RVC Sinds 1979

Een Reis
door de
Tijd

Sinds onze oprichting in 1979, kenmerkt RVC zich door een nuchtere Twentse aanpak. Wij zijn trots op onze snelle respons en heldere, efficiënte communicatie. Deze waarden vormen de kern van onze dienstverlening en hebben ons al meer dan veertig jaar succesvol gemaakt in onze branche.

Kies voor RVC Industriële Verpakkingen

ervaar de combinatie van Twentse nuchterheid, innovatie en flexibiliteit - allemaal onder één dak.

Met onze expertise in verpakkingsmachines bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke machines en processen van onze klanten. Onze verpakkingen kunnen worden verrijkt met additieven zoals anti-statiticum, anti-block, UV-filters, UV-stabilisatoren en metaloceen voor een optimale werking.

Daarnaast omvat ons assortiment krimppistolen en alle benodigde accessoires, evenals een reeks bevestigingsmaterialen en beschermingsmaterialen, zoals foam en noppenfolie. Met een complete reeks aan flexibele verpakkingsoplossingen bent u verzekerd van kwaliteit en innovatie, afgestemd op al uw verpakkingsbehoeften.

Innovatief in Verpakken met Maatwerk Machines en Speciale Additieven

Met onze expertise in verpakkingsmachines bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke machines en processen van onze klanten. We bieden een verscheidenheid aan additieven om onze producten aan te passen aan uw specifieke vereisten. Dit omvat opties zoals anti-statisch, anti-block, en metaloceen, voor een optimale werking.

nieuws